PRODUKTET MË TË KËRKUARA

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të produkteve dentare online për të përmbushur të gjitha kërkesat tuaja në fushën e stomatologjisë, nga furnizimet e dentistëve për ekzaminime deri tek procedurat dentare.
1,500.00L
dentiro wipes

250 copë

1,200.00L
dentiro wipes

100 copë

500.00L
1,600.00L
2,500.00L
7,900.00L
400.00L
650.00L

EKSPERTIZA

Në një treg që kërkon furnizime cilësore të stomatologjisë me çmime konkurruese, ne vazhdojmë të rritemi me reputacionin për të qenë në gjendje të ofrojmë produkte të një kualiteti të lartë dhe të dërguara shpejt dhe në kohë tek të gjithë klientët në Shqipëri.
  • October09
    Componeer Workshop

    Njoftim për workshop-in tonë më të ri. Componeer Workshop do të zhvillohet me datë 1 – 2 Nëntor 2019 në ambientet e Universitetit “ALDENT” nën

    By Çene Dental

RRETH CENEDENTAL

Cenedental është një kompani e furnizimeve dentare që operon në Shqipëri me zyrë qendrore të vendosur në Tiranë. Ne jemi të përkushtuar që gjithnjë të ofrojmë shërbimin më të mirë ndaj konsumatorëve, çmime të ulëta dhe shpërndarje të shpejtë, për tu siguruar që gjithmonë të keni produkte dentare të cilësisë më të lartë.